Home / Events / Huiselijk geweld | Webinar
Eerstelijnszorg
(O)GGZ
Jeugdzorg
Overheid & Justitie
Ziekenhuiszorg

Huiselijk geweld | Webinar

Maandag 21 juni | 11:00-12:00 uur

 

In 2020 gaven 1,2 miljoen mensen aan in de afgelopen 12 maanden slachtoffer te zijn geweest van huiselijk geweld (bron: cbs). Een schokkend hoog aantal. Omdat zoveel mensen te maken krijgen met huiselijk geweld is goede hulpverlening erg belangrijk. Lastig hierin is dat slachtoffers veelal niet snel hulp zoeken. Dit vraagt om een actieve rol van hulpverleners.

 

Belangrijk hierin is het signaleren van slachtofferschap. Slachtofferschap is niet altijd even gemakkelijk te herkennen. Vanwege de angst en schaamte die bij de slachtoffers speelt om met hun verhaal naar buiten te komen. Hoe herken je slachtofferschap? En hoe ga je het gesprek aan bij een vermoeden van huiselijk geweld? Welke hulp kun je inschakelen en hoe ga je hierin te werk?

 

Deze webinar wordt gegeven door Lisette Pouls. Lisette werkt als preventie medewerker bij Moviera – aanpak huiselijk geweld.

 

 

Doelgroep

Eenieder die in zijn/haar werk met huiselijk geweld te maken (kan) krijgt/krijgen.

Inschrijven

€ 49,- p.p. excl. btw

 

  • Uitwisselen van ervaringen
  • Deskundige aan het woord
  • Praktische tips
21-06-2021
Online

Inschrijven

Je investering
€ 49,- excl. btw per persoon. Wil je met meerdere collega’s de webinar volgen, dan dient elke deelnemer apart het inschrijfformulier in te vullen.

 

Ik wil mij inschrijven

Agenda

Wellicht ook interessant

Contact

Vragen, of ontvang je graag meer informatie over ons aanbod?