Je bekijkt On demand scholingen

Je bekijkt On demand scholingen

FAQ

Algemene vragen (FAQ)

Hoe kunnen we je helpen?

Bekijk hieronder onze antwoorden op veelgestelde vragen over ons platform en onze producties. Als je vraag hier niet tussen staat, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Algemeen

Op deze website bieden we een aantal opnames aan van congressen en webinars. Deze kun je vinden op onze aanbodspagina. Hier vind je ook een link naar een aankoopformulier, waarmee je toegang kunt aanschaffen tot de video’s. Je ontvangt een code waarmee jij de materialen hier kan bekijken zolang ze online staan. Materialen worden offline gehaald zodra er nieuwere uitvoeringen van beschikbaar zijn- live of On demand. In dit geval ontvang je altijd minstens twee weken van tevoren een melding.

Op dit moment is er nog werk in uitvoering aan ons platform waardoor wij voorlopig nog geen accreditatie kunnen bieden voor onze On demand producties. In de tussentijd kunnen we je wel geaccrediteerde, live evenementen (online en fysiek) aanbieden. Ons live aanbod vind je op: www.leidscongresbureau.nl/events.

Als je enkel behoefte hebt aan geaccrediteerde On demand producten, kun je je aanmelden voor onze wachtlijst via ondemand@leidscongresbureau.nl– dan laten we het je weten zodra deze optie beschikbaar is.

Op dit moment bieden we niet de mogelijkheid om video’s van losse sprekers aan te schaffen. Wij hopen dit in de toekomst wel te realiseren.

Dat kan zeker. De scholingen zijn voor iedereen toegankelijk. 

Mocht het zo zijn dat je ingeschreven was voor een live uitvoering, maar daar verhindert was, neem dan contact met ons op- het zou kunnen dat je in aanmerking komt om zonder kosten de opnames te herkijken.

Betaling

Kies een scholing uit ons aanbod. Hier vind je een groene knop met de tekst “koop toegang”. Deze knop brengt je naar een inschrijfformulier, waar je je aankoop kan doen. Je ontvangt dan direct een code waarmee je de video kan bekijken.

Je kunt betalen via je bank naar keuze dmv iDEAL.

Ja. Eenmaal per week verwerken we de ingekomen inschrijvingen, dus aan het eind van de week van je aankoop zul je een betaalbewijs aantreffen in je mailbox.

Video bekijken

De videos kun je bekijken op dezelfde pagina waar de aankoopknop vond. Mocht je deze kwijt staan, is de link ook te vinden in je bevestigingsmail.

Toegang tot de On demand scholingen is beperkt. Je mag een video tot 4 weken na aankoop bekijken.

Je kunt een video zo vaak bekijken als je wilt zolang je er toegang tot hebt.

Je wachtwoord kun je terugvinden in de bevestigingsmail van je aankoop. Mocht je deze kwijt zijn, neem dan contact met ons op via ondemand@leidscongresbureau.nl en noem dezelfde gegevens die je hebt gebruikt voor de aankoop. Wij kunnen dan bevestigen dat je in onze lijst klanten staat en kunnen je de code hersturen.

Tijdens het bekijken van de video kun je helaas geen vragen stellen. De materialen zijn in het verleden opgenomen en de sprekers zijn niet live beschikbaar. Sommige sprekers noemen hun contactgegevens aan het eind van hun stuk en nodigen je uit vragen in te sturen, maar dit is op eigen initiatief.
Voor live scholingen met ruimte voor vragen kun je wel terecht op: www.leidscongresbureau.nl.
Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Contact

Je vindt al onze contactinformatie op onze contactpagina.

Welkom Terug

Vul hieronder je gegevens in