Home / Events / LVB en de online wereld | Webinar
Deze scholing ligt in het verleden, inschrijvingen zijn daarom gesloten.
Bekijk ons actuele scholingsaanbod, blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Gehandicaptenzorg

LVB en de online wereld | Webinar

Dinsdag 4 oktober 2022, 10.00-11.30 uur

 

Mensen met een LVB hebben op diverse vlakken ondersteuning nodig, ook bij hun digitale leven. Zeker nu het sociale leven zich steeds meer online afspeelt, is het gemakkelijk om je hierin te verliezen. Mensen met een lichte verstandelijke beperking zijn namelijk gevoeliger voor verslavende gewoonten zoals gamen. Goede begeleiding is daarom belangrijk.

Wat kan jij hierin doen? Hoe kan je hen ondersteunen zodat ze weerbaar zijn binnen de online wereld en zich er niet in verliezen? Hoe voorkom je misbruik en andere problemen? En wanneer spreek je van een verslaving?

 

Door middel van informatie, inzicht en het herkennen van signalen wordt je aan het denken gezet tijdens deze webinar. Je krijgt handvatten om jouw cliënt nog beter te kunnen ondersteunen in de online wereld.

 

Docent

Rieneke Geerlings. Rieneke heeft 11 jaar met mensen met een LVB gewerkt. Nu is ze al weer enkele jaren werkzaam aan de andere kant van de zorg. Namelijk als trainer op het gebied van sociale media en verslaving bij mensen met een LVB. Dit doet ze vanuit ZWOpleidingen, het opleidingslabel van WilgaerdenLeekerweideGroep.

 

Doelgroep

Begeleiders en behandelaren/gedragsdeskundige

 

Presentaties downloaden

€ 99,- p.p. excl. btw

Meer over prijzen en kortingen

  • Praktisch
  • Ruimte voor jouw vragen
  • Vol handvatten en tips
  • Trainer uit de praktijk
04-10-2022
Online

Inschrijven

Je investering
€ 99,- excl. btw per persoon. Wil je met meerdere collega’s de webinar volgen, dan dient elke deelnemer apart het inschrijfformulier in te vullen.

 

Agenda

Wellicht ook interessant

Contact

Vragen, of ontvang je graag meer informatie over ons aanbod?