Home / Events / Autisme voor paramedici | Webinar
Deze scholing ligt in het verleden, inschrijvingen zijn daarom gesloten.
Bekijk ons actuele scholingsaanbod, blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Eerstelijnszorg

Autisme in de behandelkamer van paramedici | Webinar

Woensdag 4 oktober  2023, 11.30-13.00 uur

 

Het behandelen van een cliënt met een autisme spectrumstoornis is soms een uitdaging. Communicatie is ingewikkelder en ook aanraking niet altijd gewenst. Een autisme spectrumstoornis is namelijk voorliggend zoals dat in vaktermen heet, d.w.z. het is leidend. Dit betekent dat het er altijd is en jij als professional altijd rekening moet houden het de autisme spectrumstoornis van jouw cliënt. Het kiezen van de juiste insteek voor behandeling van een client met autisme vraagt om inzicht in wat autisme eigenlijk is, welke eigenschappen autisme met zich meebrengt en welke gevoeligheden er zijn.

Tijdens deze webinar krijg je inzicht in wat een autisme spectrumstoornis betekent voor iemand. Zo zul je beter begrijpen waar zijn/haar gedrag vandaan komt. Daarnaast krijg je handvatten voor de communicatie, aanraking en therapietrouwheid. Zo wordt het omgaan met cliënten met autisme iets minder ingewikkeld en kun je hen nóg beter helpen.

 

Spreker

Jose Veen – Roelofs, (kinder)diëtist en dietist VG. Zij is gespecialiseerd in autisme en  geeft richting aan de gevoeligheden en eigenschappen die je kunt tegenkomen.

 

Doelgroep

Eenieder die in zijn/haar werk mensen met een autisme spectrumstoornis tegenkomt maar hierin niet gespecialiseerd is, zoals fysio/ergotherapeuten, diëtisten en logopedisten.

Presentaties downloaden

€ 99,- p.p. excl.btw

Meer over prijzen en kortingen

  • Alles wat je wilt weten over autisme
  • Ruimte voor jouw vragen
  • Handvatten en tips voor jouw praktijk
04-10-2023
Online

Accreditatie

ADAP (Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici)1.5 punt

 

Staat jouw vereniging er niet bij? Neem dan tijdig contact met ons op. Wij zullen bij voldoende interesse jouw verzoek in overweging nemen.
Wij voorzien iedere deelnemer van een bewijs van deelname.

Inschrijven

Je investering
€ 99,- excl. btw per persoon. Wil je met meerdere collega’s de webinar volgen, dan dient elke deelnemer apart het inschrijfformulier in te vullen.

 

Groepskorting

Elk vijfde persoon neemt gratis deel bij gelijktijdige inschrijving via het groepsregistratieformulier, dat je hier kunt downloaden. Reeds ingeschreven personen kunnen geen deel uitmaken van de groepsaanmelding.

 

Ik wil mij inschrijven

 

Agenda

Wellicht ook interessant

Contact

Vragen, of ontvang je graag meer informatie over ons aanbod?