Ruim 30 jaar beleving organiseren

Professional Conference Organiser

Bijzondere programma's

Wetenschappelijk congres

Het ontnemen van de (volledige) zorg op organisatorisch en logistiek gebied van uw wetenschappelijk congres. Deze service bieden wij bij het Leids Congres Bureau. Met meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring kunnen wij ook uw congres tot een succes laten rekenen. Zaken als abstract handling, promotie en communicatie nemen wij op ons. Neem contact op om uw congreswensen te bespreken.

Een wetenschappelijk congres organiseert u met onze congresondersteuning

Een efficiënt, doeltreffend communicatietraject. Het verzorgen van de professionele congresmaterialen. Dit zijn punten die u mee moet nemen tijdens de organisatie van uw wetenschappelijk congres. Wij begrijpen dat u hier niet altijd de tijd voor heeft. Daarom bieden wij diverse dienstverleningen. Wij stellen, samen met u, een pakket samen die aansluit bij uw behoeften. U kunt kiezen uit:

Heeft u vragen of opmerkingen over één van onze diensten? Of heeft u besloten om uw congres gedeeltelijk of volledig uit handen te geven aan ons? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of u belt. Hiervoor bereikt u ons op het nummer 071 – 20 20 303. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden door voor uw wetenschappelijk congres.

 

Relevante informatie: