Ruim 30 jaar beleving organiseren

Professional Conference Organiser

Bijzondere programma's

Symposium zorg

Een symposium over zorg, bijvoorbeeld over verpleegkunde, bijwonen? In dat geval wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van een professioneel en georganiseerd evenement. Daar hoeft uzelf bij het Leids Congres Bureau geen zorgen over te maken. Want met tientallen jaren ervaring in het organiseren van evenementen, verbinden wij moeiteloos functies, regio’s en sectoren met elkaar. Bezoekt u binnenkort een van onze symposia?

Bekijk de agenda en woon een symposium binnen de zorg, zoals verpleegkunde bij

Met onze specialisatie op het gebied van het organiseren van eens symposium voor zorg en welzijn, is de kans zeer groot dat er binnenkort ook een evenement voor de verpleegkunde plaatsvindt. Neem alvast een kijkje in onze online congresagenda, voor een actueel overzicht van de evenementen die binnenkort en in de toekomst plaats gaan vinden. En een evenement bijwonen? Dat maakt u mogelijk door uzelf vandaag nog online aan te melden!

Ontvang de nieuwsbrief

Wist u dat u uzelf ook in slechts een paar muisklikken aan kunt melden voor onze online nieuwsbrief? Hierdoor bent en blijft u op de hoogte over de evenementen, zoals een symposium voor de zorg en verpleegkunde, die wij dit jaar gaan organiseren.

Kom met ons in contact door te mailen of bellen

Het is begrijpelijk dat u vragen heeft over bijvoorbeeld de inhoud van de symposia die wij organiseren. Wilt u meer informatie over onze evenementen? Of heeft u overige vragen die u graag kenbaar wilt maken? U komt met ons in contact door te bellen naar 071- 514 82 03 of u bereikt ons per mail via [email protected].

 

Relevante informatie: