Home / Reviews
Logo klanten vertellen
Logo klanten vertellen Logo klanten vertellen Logo klanten vertellen Logo klanten vertellen Logo klanten vertellen
Leids Congres Bureau heeft een gemiddeld cijfer van 8.1 van de 9 reviews

Wat anderen zeggen

Erg leerzaam, fijne afwisseling en inspirerend!
Parastoo
Ik vond een groot deel van de informatie interessant en die gingen wat mij betreft echt over de kwetsbare ouderen. Echter de laatste PowerPoint ging veel over interprofessioneel samen werken en hierin ook veel over het gezamenlijk overdragen met artsen en andere disciplines. Ik werk echter op de acute zorg waarin het niet mogelijk is om dit toe te passen in de praktijk. Dit vind ik jammer, want ik denk ook juist dat het voor mensen die niet op een geriatrie afdeling werken goed is om dit soort cursussen te volgen. Want de kwetsbare ouderen liggen niet alleen maar op die geriatrie afdeling. Daarom vind ik dat de cursusdag die er nu op deze manier lag niet goed genoeg aansluiten voor verpleegkundigen die werken op een andere afdeling dan de geriatrie. Wat in principe niet is af te lezen aan de naam van de scholing.
Merel
Er werd op een duidelijke manier uitgelegd hoe om te gaan met agressie in de zorg. daarnaast werd er van de deelnemrs gevraagd om op een actieve manier deel te nemen door middel van de chat.
Jochum
Ik heb de online webinar Hoarding gevolgd en deze naar volle tevredenheid beleefd. Natuurlijk is het anders maar er was voldoende ruimte voor eigen inbreng. En voor het stellen van vragen werd uitvoerig de tijd genomen door de sprekers.
Gert
Helder en duidelijk.
Ilias
Eerlijk gezegd heb ik sterk getwijfeld of ik naar de studiedag zou gaan wegens Corona. Achteraf ben ik blij dat ik toch gegaan ben. Organisatie was super en hield rekening met de 1.5m afstand. Wanneer ik weer een interessante dag zie, ga ik er zeker heen.
Petra
Wat fijn om weer samen te kunnen komen en pluim dat we dat op 1,5m netjes konden doen.
Sharon
Uitstekende masterclass, combinatie van theorie en praktijk maakt het zeer compleet. Heb in 1 middag de Wvggz veel scherper op het netvlies gekregen!
Marieke
De laatste tijd ben ik veel in contact geweest met het leidscongresbureau en ik moet bekennen dat dit een goede ervaring is geweest. Het personeel is vriendelijk en al snel woonde ik de juiste cursus die bij mij paste bij.
Dennis van Zanten