Home / Opleidingscoördinator
Opleidingscoördinator

Wil jij het beste uit je medewerkers halen?

Medewerkers die zich gekwalificeerd en gewaardeerd voelen functioneren beter. Jij kunt eraan bijdragen dat jouw medewerkers goed toegerust en gemotiveerd zijn. Daarmee draag je bij aan:

 

  1. Laag ziekteverzuim
  2. Minder verloop van medewerkers
  3. Betere patiëntzorg
  4. Tevreden medewerkers

 

Zorgprofessionals bijscholen en verbinden in de zorg, dat is wat wij als Leids Congres Bureau al ruim 40 jaar doen. Wil jij ook bijdragen aan de ontwikkeling en motivatie van jouw medewerkers? Neem vandaag nog contact met ons op om samen de opleidingsbehoefte van jouw medewerkers te bespreken. Of bekijk het aanbod van onze studiedagen.

 

Bekijk ons scholingsaanbod

  • Hoe kunnen we helpen?

    We nemen graag contact met je op!

Wat anderen zeggen

Bekijk alle reviews
Eerste keer online voor mij. Ging eigenlijk best heel goed. Mn ook leuk die chat en daar werd snel op gereageer...
Bekijk de volledige review
kim
Ik vond het een interessant congres maar ik miste heel erg de toepassing naar de praktijk. Heel interessant om ...
Bekijk de volledige review
Elise
Ik vond het, wat meestal bij jullie congressen, erg tegenvallen, weinig nieuwe zaken en veel herhaling. Ik blee...
Bekijk de volledige review
Elvira
Heel begrijpelijk dat de studiedag digitaal gegeven werd i.v.m. corona. Ik vond het daardoor wat rommelig. En i...
Bekijk de volledige review
tiny
Ik vond de kosten wel erg hoog. regelmatig krijg ik via de mail leuke interessante Webinars van jullie maar zie...
Bekijk de volledige review
ellen
Ondanks dat het een Zoom- meting betrof vond ik de bijeenkomst zeer informatief en gevarieerd.
Marion
Ik vond de nieuwe informatie wat weinig. Er werd veel over het onderzoek en de mogelijkheden verteld en voor he...
Bekijk de volledige review
Wilma
Goede on line Webinar kunnen volgen. goed geregeld
sandra
Ik heb geleerd: -hoe profileer(invloed uitoefenen) jezelf optimaal met Verpleegkundig Leiderschap -hoe wordt Ve...
Bekijk de volledige review
Vanessa
Informatie was vooral voor mensen die nog onbekend waren met het middel lachgas. Professionals die zich al enig...
Bekijk de volledige review
Rob
Het lijkt heel nuttig vooral in corona tijd.
Noor Aziz
Erg leerzaam, fijne afwisseling en inspirerend!
Parastoo
Ik vond een groot deel van de informatie interessant en die gingen wat mij betreft echt over de kwetsbare ouder...
Bekijk de volledige review
Merel
Er werd op een duidelijke manier uitgelegd hoe om te gaan met agressie in de zorg. daarnaast werd er van de dee...
Bekijk de volledige review
Jochum
Ik heb de online webinar Hoarding gevolgd en deze naar volle tevredenheid beleefd. Natuurlijk is het anders maa...
Bekijk de volledige review
Gert
Helder en duidelijk.
Ilias
Eerlijk gezegd heb ik sterk getwijfeld of ik naar de studiedag zou gaan wegens Corona. Achteraf ben ik blij dat...
Bekijk de volledige review
Petra
Wat fijn om weer samen te kunnen komen en pluim dat we dat op 1,5m netjes konden doen.
Sharon
Uitstekende masterclass, combinatie van theorie en praktijk maakt het zeer compleet. Heb in 1 middag de Wvggz v...
Bekijk de volledige review
Marieke
De laatste tijd ben ik veel in contact geweest met het leidscongresbureau en ik moet bekennen dat dit een goede...
Bekijk de volledige review
Dennis van Zanten
Eerste keer online voor mij. Ging eigenlijk best heel goed. Mn ook leuk die chat en daar werd snel op gereageerd.
kim
Ik vond het een interessant congres maar ik miste heel erg de toepassing naar de praktijk. Heel interessant om te horen over hoe verandering in een ziekenhuis dmv een groot project is gegaan maar hoe kan ik, als verpleegkundige in mijn dagelijks werk leiderschap tonen. Ik vond het jammer dat we een vak hebben waarin we voornamelijk heel praktisch zijn en dus ook praktisch leren en we in het congres weinig hebben besproken hoe we dat kunnen doen of wat praktijkvoorbeelden zijn. Ik vond de sprekers verder zeker interessant, daar ligt het niet aan en gaat mij meer op de inhoud. Daarom zou ik het congres niet aanraden.
Elise
Ik vond het, wat meestal bij jullie congressen, erg tegenvallen, weinig nieuwe zaken en veel herhaling. Ik bleef niet geboeid,
Elvira
Heel begrijpelijk dat de studiedag digitaal gegeven werd i.v.m. corona. Ik vond het daardoor wat rommelig. En ik vond het soms ook moeilijk te volgen door allerlei akkefietjes met apparatuur enz. (Ik ben slecht horend, soms was er ruis, soms hoorde ik moeilijk wat er gezegd werd.) Ik ben eerder bij jullie geweest voor een studiedag, ik miste nu vooral ook de interactie tussen de cursisten en de sprekers. Er was 1 workshop die ik eruit vond springen; fabriek 69.
tiny
Ik vond de kosten wel erg hoog. regelmatig krijg ik via de mail leuke interessante Webinars van jullie maar zie dat de kosten steeds erg hoog zijn. Dit belemmerd mij en mij collega's hieraan deel te nemen en is mijns inziens ook niet nodig omdat het digitaal aangeboden wordt.
ellen
Ik vond de nieuwe informatie wat weinig. Er werd veel over het onderzoek en de mogelijkheden verteld en voor het overig werd verwezen naar de website van het Trimbos. Dat had ik ook zelf kunnen gaan lezen.
Wilma
Ik heb geleerd: -hoe profileer(invloed uitoefenen) jezelf optimaal met Verpleegkundig Leiderschap -hoe wordt Verpleegkundig Leiderschap centraal gezet -wat is er nodig (binnen de organisatie) om deze functie rol goed neer te zetten
Vanessa
Informatie was vooral voor mensen die nog onbekend waren met het middel lachgas. Professionals die zich al enigzins verdiept hadden in dit middel hebben mijns inziens weinig nieuws gehoord. Persoonlijk vond ik dat jammer en had meer diepgang verwacht. Ook waren er een paar chatters die vooral commentaar gaven waar niemand wat aan had. Wilden zich laten horen maar voegde niks toe. Hier kan dr organisatie niks aan doen maar adviseer te kijken of dit anders kan.
Rob
Ik vond een groot deel van de informatie interessant en die gingen wat mij betreft echt over de kwetsbare ouderen. Echter de laatste PowerPoint ging veel over interprofessioneel samen werken en hierin ook veel over het gezamenlijk overdragen met artsen en andere disciplines. Ik werk echter op de acute zorg waarin het niet mogelijk is om dit toe te passen in de praktijk. Dit vind ik jammer, want ik denk ook juist dat het voor mensen die niet op een geriatrie afdeling werken goed is om dit soort cursussen te volgen. Want de kwetsbare ouderen liggen niet alleen maar op die geriatrie afdeling. Daarom vind ik dat de cursusdag die er nu op deze manier lag niet goed genoeg aansluiten voor verpleegkundigen die werken op een andere afdeling dan de geriatrie. Wat in principe niet is af te lezen aan de naam van de scholing.
Merel
Er werd op een duidelijke manier uitgelegd hoe om te gaan met agressie in de zorg. daarnaast werd er van de deelnemrs gevraagd om op een actieve manier deel te nemen door middel van de chat.
Jochum
Ik heb de online webinar Hoarding gevolgd en deze naar volle tevredenheid beleefd. Natuurlijk is het anders maar er was voldoende ruimte voor eigen inbreng. En voor het stellen van vragen werd uitvoerig de tijd genomen door de sprekers.
Gert
Eerlijk gezegd heb ik sterk getwijfeld of ik naar de studiedag zou gaan wegens Corona. Achteraf ben ik blij dat ik toch gegaan ben. Organisatie was super en hield rekening met de 1.5m afstand. Wanneer ik weer een interessante dag zie, ga ik er zeker heen.
Petra
Uitstekende masterclass, combinatie van theorie en praktijk maakt het zeer compleet. Heb in 1 middag de Wvggz veel scherper op het netvlies gekregen!
Marieke
De laatste tijd ben ik veel in contact geweest met het leidscongresbureau en ik moet bekennen dat dit een goede ervaring is geweest. Het personeel is vriendelijk en al snel woonde ik de juiste cursus die bij mij paste bij.
Dennis van Zanten
Klanten & partners

Deze organisaties gingen jou voor