Medewerkers

Hechte club van gedreven professionals

Het Leids Congres Bureau is een hechte club van gedreven professionals die zich met hart en ziel inzetten voor het organiseren van de beste congressen en studiedagen. Het team bestaat uit 12 medewerkers en directeur Gijs Oskam. Het Leids Congres Bureau is zowel aanbieder van congressen als professional conference organiser (PCO) voor congressen van externe opdrachtgevers.

LCB Academie

De LCB Academie organiseert in heel Nederland congressen en studiedagen voor professionals bij de overheid en in de zorg- en welzijnssector. Boeiende programma’s over actuele onderwerpen, met sprekers die midden in de praktijk staan.
Vier congresmanagers verzorgen de ontwikkeling en uitvoering van deze bijeenkomsten.

PCO

De afdeling PCO organiseert congressen in opdracht van derden. Een projectleider neemt de organisatie van uw congres geheel of gedeeltelijk uit handen. Zo heeft u wel het perfect georganiseerde congres, maar niet de stress.

De congresmanagers en projectleider worden ondersteund door congrescoördinatoren. Zij nemen de registratie van de deelnemers,
de logistieke organisatie en de financiële aspecten voor hun rekening.

Medewerkers

Charlotte Leijdekker

 • Programmamanager Academie
Medewerkers

Daniëlle van den Berg

 • Congrescoördinator
Medewerkers

Gijs Oskam

 • Directeur

Gijs studeerde Bedrijfseconomie en geeft leiding aan ‘een bureau vol enthousiastelingen’, iets waar hij zelf ook ontzettend enthousiast van wordt. Net als van de veelzijdigheid en afwisseling van het werk. (En het feit dat hij zich overal mee mag bemoeien.)

Gijs is integer en analytisch, toegankelijk voor medewerkers en altijd gericht op de toekomst. In het weekend zie je ‘m geregeld voorbijscheuren op z’n racefiets, de vrije natuur in, om zijn hoofd leeg te maken.

Medewerkers

Jacqueline van Wieringen

 • Programmamanager Academie

Jacqueline, Jackie voor intimi, ontwikkelt bijeenkomsten voor onze Academie: het gehele traject van conceptontwikkeling en research tot het samenstellen van het programma in samenwerking met sprekers. De combinatie van iets creëren met maatschappelijke relevantie en de betrokkenheid van het team, dat is wat deze diplomatieke en relaxte verbinder het leukst vindt aan haar werk.

Ze volgde een opleiding voor internationale handel en mag in haar vrije tijd graag genieten van de mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Kenmerkende uitspraak: ‘Je zou het ook zo kunnen zien.’

Medewerkers

Judi Godvliet

 • Marketeer
Medewerkers

Marianne Swartsenburg

 • Congrescoördinator
Medewerkers

Marit Wormgoor

 • Manager PCO
Medewerkers

Martine Schaap

 • Congrescoördinator

Martine studeert Crisis and Security Management en is daarnaast congrescoördinator bij het Leids Congres Bureau. Martine werkt vooral voor PCO en springt bij waar zij nodig is. Het in elkaar zetten van grote programma’s is waar Martine haar plezier uithaalt, maar ook de afwisseling van het werk en de congresdagen zelf vindt Martine leuk.

Je vindt Martine vaak zingend achter haar bureau, en ook buiten werk maakt zij graag muziek.

Medewerkers

Nathalie Unger-Woolley

 • Congresmanager PCO

Alles: van het bedenken tot het organiseren en produceren van congressen, dat is wat Nathalie aanspreekt aan haar werk als congresmanager.

Deze positief ingestelde, sociale en ondernemende dame studeerde aan de kunstacademie en volgde bovendien de opleiding Eventmanagement.

In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden. Kenmerkende uitspraak: ‘Ga ik regelen’.

Medewerkers

Nicolette Egberts

 • Congrescoördinator
Medewerkers

Odile Brouwer

 • Programmamanager Academie

Het bedenken en regelen van een congres, van niets tot iets: dat is wat deze enthousiaste programmamanager aanspreekt aan haar werk. Ze is recht voor haar raap en laat niet over zich heenlopen, belangrijke eigenschappen voor wie met strakke deadlines werkt.

In haar vrije tijd is Odile graag in beweging: op het hockeyveld, de tennisbaan of de piste, om na afloop lekker te tafelen met vrienden.

Ze studeerde Ontwikkelingspsychologie en specialiseerde zich in zowel schoolpsychologie als criminologie. Kenmerkende uitspraak: ‘Komt wel goed.’

Medewerkers

Wolter Brinks

 • Eigenaar