Home / Events / Netwerkpsychiatrie in het sociaal domein | Webinar
(O)GGZ

Netwerkpsychiatrie in het sociaal domein | Webinar

Dinsdag 16 maart 2021, 10.00-12.00 uur

Mensen met complexe problemen ontvangen vaak hulp door meerdere professionals. De kunst is om dit te stroomlijnen en mensen zoveel mogelijk te helpen bij het nemen van regie over hun eigen ondersteuning/behandeling. Netwerkpsychiatrie probeert een kader te scheppen waarbinnen dit kan gebeuren, door de regie bij de burger te leggen waar kan, naasten stelselmatig te betrekken en de hulp te coördineren op het niveau van de burger, onder het motto ’’niets over ons zonder ons’’.

Tijdens dit webinar gaan we in op de achtergrond en visie van netwerkpsychiatrie, en de praktische uitvoering op micro-, meso-, en macroniveau. We geven voorbeelden uit de praktijk en laten zien hoe deze manier van samenwerken over de domeinen heen (ggz en het sociale domein), de kansen op gezondheid en herstel kunnen vergroten.

 

Doelgroep

Professionals werkzaam binnen (F-)ACT-, OGGZ-, (sociale)wijkteams en anderen werkzaam in het sociaal domein en de GGZ met interesse in netwerkpsychiatrie

 

Sprekers

Prof. Dr. Niels Mulder en Samantha Spiering Msc.. Niels is hoogleraar openbare geestelijke gezondheidszorg aan het Erasmus MC, psychiater in de acute psychiatrie bij Antes en heeft het boek Netwerkpsychiatrie geschreven. Samantha is als medisch psycholoog in een adviserende rol werkzaam bij CQ Procesmanagement.

Inschrijven

€ 99,- p.p. excl. btw

Meer over prijzen en kortingen

  • Praktische handvatten
  • Ins and outs van netwerkpsychiatrie
  • In 2 uur op de hoogte
  • Vanaf jouw locatie!
16-03-2021

Accreditatie

Registerplein: aangevraagd


Staat jouw vereniging er niet bij? Neem dan tijdig contact met ons op.
Wij voorzien iedere deelnemer van een bewijs van deelname.

Inschrijven

Je investering
€ 99,- excl. btw per persoon. Wil je met meerdere collega’s de webinar volgen, dan dient elke deelnemer apart het inschrijfformulier in te vullen.

Groepskorting
5e persoon gratis. Bij gelijktijdige inschrijving.
Download hier het groepsregistratieformulier.

 

Ik wil mij inschrijven

 

Agenda

Wellicht ook interessant

Contact

Vragen, of ontvang je graag meer informatie over ons aanbod?