Home / Events / Verpleegkundig Leiderschap
Ouderenzorg
Ziekenhuiszorg

Verpleegkundig Leiderschap

Geaccrediteerde studiedag voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten

 

Profileer jezelf optimaal met Verpleegkundig Leiderschap

 

Als verpleegkundige/verpleegkundig specialist heb je vaak te maken met een traditionele rolverdeling in je werk, waarin de arts het laatste woord heeft. Dit kan ervoor zorgen dat je niet optimaal jouw kennis en kunde kan inzetten.

 

Wanneer je jouw ruimte niet neemt, kan dit leiden tot frustratie en kan het je werkplezier beïnvloeden. Om je hierbij te helpen, nodigen we je uit voor de studiedag Verpleegkundig Leiderschap.

 

Tijdens deze studiedag vertellen topsprekers hoe je praktische invulling kan geven aan Verpleegkundig Leiderschap.

 

Meer informatie

Programma in het kort

Dagvoorzitter: Petrie Roodbol - Wat kan verpleegkundig leiderschap voor jou betekenen en vice versa?

Dagvoorzitter: Petrie Roodbol, werkt bijna 50 jaar met veel passie in de verpleging: in patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek, nationaal en internationaal. Zij heeft vele innovaties op haar naam staan, waarvan de verpleegkundig specialist wellicht een van de bekendste is en waarvoor ze recentelijk koninklijk onderscheiden is.

Margreet van der Cingel - Verpleegkundig Leiderschap: what it is and what it is not

Margreet van der Cingel is verpleegkundige, verplegingswetenschapper en gepromoveerd op het thema ‘Compassie in de Verpleegkundige Praktijk’.

Mark Venekamp - Inspiratie | praktijk | cultuur

Mark Venekamp is mentor, coach, trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en teamperformance en manager behandeldienst bij Stichting Humanitas Rotterdam. 

Hans van Dartel - Casuïstiekbespreking: dilemma’s

Hans van Dartel is ethicus en (niet praktiserend) verpleegkundige en erelid van beroepsvereniging Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) vanwege zijn verdiensten op het gebied van de beroepsethiek.

Jaap Kappert - Pak je rol!

Jaap Kappert is verpleegkundig specialist, expertisegebied Oncologie. Op dit moment is hij docent MANP aan de HAN en beleidsmedewerker van V&VN Verpleegkundig Specialisten.

22-12-2020
Eenhoorn Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort
Agenda

Wellicht ook interessant

Contact

Vragen, of ontvang je graag meer informatie over ons aanbod?