Home / Events / Oud met een verstandelijke beperking | Cursus
Gehandicaptenzorg

Oud met een verstandelijke beperking | Cursus

 

We worden ouder dan ooit. Ook mensen met een verstandelijke beperking leven steeds langer. Vroeger bereikten mensen met een verstandelijke beperking zelden de leeftijd van 60 jaar, maar tegenwoordig is het niet ongewoon dat zij tot in hun zeventiger jaren leven. Met deze vergrijzing komt een scala aan uitdagingen, zoals een hoger risico op chronische aandoeningen, mobiliteitsproblemen, cognitieve achteruitgang en andere ouderdomsgerelateerde kwalen.

Het is van cruciaal belang dat de zorg en ondersteuning voor deze groeiende groep mensen hierin meegroeit om aan hun veranderende behoeften te voldoen. Dit omvat o.a. het aanpassen van zorg, het creëren van sociale netwerken en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Door deze benadering kunnen we de levenskwaliteit van mensen met een verstandelijke beperking verbeteren en hen in staat stellen om te genieten van een betekenisvolle en bevredigende oude dag.

Om jou te helpen om goede zorg te kunnen bieden aan ouderen met een verstandelijke beperking hebben we de cursus Oud met een verstandelijke beperking ontwikkeld. De cursus bestaat uit een congres en een webinar.

Tijdens het congres komen diverse onderwerpen die een rol spelen bij het ouder zijn aan bod, zoals palliatieve zorg, eenzaamheid en pijn. Tijdens de webinar gaan we dieper in op dementie bij deze doelgroep. Volg je de gehele cursus, dan krijg je een leuke korting!

 

Congres | Oud met een verstandelijke beperking
9 oktober 2024 | Aristo Amsterdam

Meer informatie>>

 

Webinar | Dementie bij mensen met een verstandelijke beperking
20 november 2024, 14.00 – 16.00 uur | online

Meer informatie>>

 

Doelgroep

Begeleiders, gedragsdeskundigen, paramedici, verpleegkundigen, verzorgenden en anderen met interesse in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

Deze cursus is een combinatie van een congres en een webinar die wij ook als losse onderdelen op onze scholingsagenda aanbieden.
Inschrijven

€ 400,- excl. btw p.p.

Meer over prijzen en kortingen

  • Sprekers met praktijkervaring
  • Concrete handvatten
  • Korting op congres én webinar
09-10-2024
Webinar (Online) + Congres, Aristo Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam

Accreditatie

Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (V&VN): 7 punten

NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO Orthopedagoog-Generalist (OG)*: 7 punten

 

*SKJ: Jeugdzorgwerkers en jeugd- en gezinsprofessionals mogen door NIP/NVO geaccrediteerde scholing indienen voor herregistratie.

 


Staat jouw vereniging er niet bij? Neem dan tijdig contact met ons op. Wij zullen bij voldoende interesse jouw verzoek in overweging nemen.
Wij voorzien iedere deelnemer van een bewijs van deelname.

Inschrijven

Je investering

€ 425,- excl. btw per persoon

Vroegboekkorting

t/m 15 juli € 25,-

Collegakorting

Jouw collega(’s) ontvangen ieder € 35,- korting bij inschrijving op dezelfde dag en wanneer het factuuradres hetzelfde is. Jij schrijft je in voor het reguliere tarief en elke collega kan zich registreren met € 35,- korting.

 

Groepskorting

Elk vijfde persoon neemt gratis deel bij gelijktijdige inschrijving via het groepsregistratieformulier, dat je hier kunt downloaden. Reeds ingeschreven personen kunnen geen deel uitmaken van de groepsaanmelding.

 

Ik wil mij inschrijven

 

 

Agenda

Wellicht ook interessant

Contact

Vragen, of ontvang je graag meer informatie over ons aanbod?