Home / Disclaimer

Leids Congres Bureau

Disclaimer

Het Leids Congres Bureau B.V. met KvK-nummer 28080488 (Leids Congres Bureau), heet je van harte welkom op www.leidscongresbureau.nl (website). Door deze website te gebruiken, stem je met deze disclaimer in. Het Leids Congres Bureau kan de inhoud van de website en disclaimer te allen tijde aanpassen, zonder dat jij daarover bericht ontvangt.

 

De informatie op deze website van het Leids Congres Bureau wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden in de informatie zitten. Indien dit het geval is, stelt de redactie het erg op prijs hierop geattendeerd te worden via het adres [email protected]. Het Leids Congres Bureau kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op haar website en/of voor de gevolgen van het gebruik ervan. Aan de gegevens, zoals die op de website van het Leids Congres Bureau worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Genoemde prijzen op de website zijn exclusief btw en binden het Leids Congres Bureau niet.

 

Openbare content van de website mag worden gedeeld, zolang er verwezen wordt naar het Leids Congres Bureau inclusief hyperlink naar de website. Mocht je content op een andere manier willen gebruiken, vraag dan toestemming via [email protected]. Content die je verkrijgt door het invoeren van een wachtwoord, zoals presentaties behorend bij een scholing, is voor persoonlijk gebruik. Deze content en het wachtwoord mag niet worden gedeeld met derden.