Informatie met betrekking tot het coronavirus en de studiedagen van het Leids Congres Bureau

Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus heeft het Leids Congres Bureau alle fysieke bijeenkomsten die tot en met juni 2020 zouden plaatsvinden verplaatst naar het najaar. De bijeenkomsten vinden in aangepaste vorm plaats.

Veilig ontmoeten

Bij het organiseren van bijeenkomsten volgen wij de adviezen van het RIVM en de maatregelen die het kabinet heeft genomen met betrekking tot het coronavirus. Onze locaties voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM om elkaar veilig en verantwoord op 1,5 meter afstand te ontmoeten tijdens onze studiedagen. Daarnaast is er extra aandacht voor sociale hygiëne.

Waar nodig passen wij het programma aan, waarbij de inhoud uiteraard gelijk blijft en er zoveel mogelijk interactie mogelijk blijft. Deze aanpassingen worden op de website gepubliceerd onder ‘programma’ bij de desbetreffende studiedagen. Van andere specifieke maatregelen worden ingeschreven deelnemers per e-mail op de hoogte gesteld. We vragen alle deelnemers zich te houden aan de adviezen van het RIVM.

Om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren tot elkaar worden er minder deelnemers per bijeenkomst toegelaten. In het geval een bijeenkomst volgeboekt is, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Zodra er een plekje vrij komt of de bijeenkomst herhaald wordt, zullen wij u hiervan persoonlijk op de hoogte stellen. Verder onderzoeken wij de mogelijkheid tot online alternatieven.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten! Klik hier voor onze studiedagen.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

 

Leids Congres Bureau – Academie

071- 5148 203
[email protected]