Informatie met betrekking tot het coronavirus en de studiedagen van het Leids Congres Bureau

Bij het organiseren van bijeenkomsten volgen wij de adviezen van het RIVM en de maatregelen die het kabinet heeft genomen met betrekking tot het coronavirus. Afhankelijk van de maatregelen, worden de bijeenkomsten in aangepaste vorm georganiseerd. Verder onderzoeken wij de mogelijkheid tot online alternatieven.

Wij zijn in nauw overleg met de locaties over de aanpassingen die nodig zijn om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren tot elkaar. Op die manier is het veilig om een studiedag te bezoeken en komt uw gezondheid niet in het geding. Daartoe passen wij het programma waar nodig aan, waarbij de inhoud uiteraard gelijk blijft en er zoveel mogelijk interactie mogelijk blijft. Deze aanpassingen worden op de website gepubliceerd onder ‘programma’ bij de desbetreffende studiedagen. Van andere specifieke maatregelen worden ingeschreven deelnemers per e-mail op de hoogte gesteld. We vragen alle deelnemers zich te houden aan de adviezen van het RIVM.

Om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren tot elkaar worden er minder deelnemers per bijeenkomst toegelaten. In het geval een bijeenkomst volgeboekt is, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Zodra er een plekje vrij komt of de bijeenkomst herhaald wordt, zullen wij u hiervan persoonlijk op de hoogte stellen.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten! Klik hier voor onze studiedagen.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

 

Leids Congres Bureau – Academie

071- 5148 203
[email protected]