Ruim 30 jaar beleving organiseren

Professional Conference Organiser

Bijzondere programma's

Congres zorg

Een congres op het gebied van zorg is een breed thema en kan onderverdeeld worden binnen diverse kleinere thema’s. Wat dacht u van congressen met als onderwerp palliatieve zorg en zorg en welzijn voor verpleegkundigen? Dit zijn voorbeeld van een aantal thema’s die behandeld worden tijdens de evenementen van het Leids Congres Bureau. Woont u binnenkort ook een van onze evenementen bij?

Functies, regio’s en sectoren worden verbonden tijdens een congres over zorg

Congressen, studiedagen en symposia: wij organiseren diverse evenementen op het gebied van zorg. Tijdens onze evenementen staat het verbinden van sectoren, regio’s en functies centraal. En met een uitstekende bereikbaarheid in steden zoals Amsterdam en Utrecht, kunt u onze evenement ook nog eens uitstekend bereiken met het openbaar vervoer of de auto.

Bekijk de aankomende evenementen in de congresagenda

Bent u benieuwd wat voor congressen er bij ons op de planning staan? Bekijk het volledige overzicht in onze online congresagenda. En heeft u een interessant evenement gezien die u graag bij wenst te wonen? Dan kunt u uzelf vandaag nog online inschrijven. Snel, eenvoudig en in slechts een paar muisklikken.

Ontvang accreditatiepunten en vul uw dossier aan

Als professional wilt u graag uw dossier aanvullen met accreditatiepunten. Woon daarom een van onze congressen bij over bijvoorbeeld zorg en welzijn en palliatieve zorg voor verpleegkundigen. Wist u dat wij presentielijsten invoeren en accreditatie aanvragen bij accreditatiepuntenbureaus? Hierdoor hoeft u uzelf alleen nog maar aan te melden voor een van onze congressen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief? U mist niets meer!

Natuurlijk wilt u te allen tijde op de hoogte zijn van de aankomende congressen over bijvoorbeeld palliatieve zorg en zorg en welzijn voor verpleegkundigen. Maar wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om onze congresagenda in de gaten te houden. Schrijf uzelf daarom vandaag nog in voor onze nieuwsbief. Geef onder meer aan wat uw functie is en voor welke organisatie u werkzaam bent, zodat wij u gerichte nieuwsbrieven toe kunnen sturen.

Vragen? U stelt ze per mail of telefoon

Wellicht heeft u vragen over de inhoud van de door ons georganiseerde congressen voor verpleegkundigen. Of u heeft overige vragen die u kenbaar wenst te maken. In dat geval staan we u graag telefonisch te woord, zodra u belt naar 071- 514 82 03 of een mail stuurt naar [email protected]. Woont u binnenkort een van onze congressen over zorg en welzijn of palliatieve zorg bij?

 

Relevante informatie: