Ruim 30 jaar beleving organiseren

Professional Conference Organiser

Bijzondere programma's

Congres psychiatrie

Een professioneel congres of symposium op het gebied van psychiatrie bijwonen: dat kan via het Leids Congres Bureau. Met meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring weten wij als geen ander waar een congres of symposium aan moet voldoen. Benieuwd naar de komende evenementen? Bekijk in dat geval alvast onze congresagenda.

Een congres of symposium binnen de psychiatrie door heel Nederland
Wist u dat wij congressen en symposia het gebied van psychiatrie door heel Nederland organiseren? Hierdoor is er voor u vast en zeker ook een evenement bij u in de buurt. Tijdens een symposium of congres op het gebied van psychiatrie verbinden wij functies, regio’s en sectoren met elkaar. Geïnteresseerd? Dan woont u vast en zeker binnenkort een van onze congressen of symposia bij!

Schrijf uzelf in via onze congresagenda

Staat er binnenkort een interessant congres of symposium voor u op de agenda? En wenst u deze graag bij te wonen? Nadat u het gewenste evenement in onze congresagenda heeft geselecteerd, kunt u uzelf in slechts een paar muisklikken inschrijven. En naast dat onze evenementen naadloos op uw interessegebied aansluit, kunt u voor de meeste evenementen ook accreditatiepunten ontvangen. Hoe dat mogelijk is? Wij geven u er graag meer informatie over zodra u belt.

Stel uw vragen per mail of telefonisch

Het is begrijpelijk dat u vragen heeft over een congres of symposium op het gebied van psychiatrie die wij organiseren. Wellicht wilt u weten of het mogelijk is om accreditatiepunten bij te schrijven na het bijwonen van een specifiek evenement. Of u heeft overige vragen die u graag kenbaar wilt maken. In alle gevallen staan we u graag te woord zodra u mailt naar [email protected], of ons bereikt via 071- 514 82 03.

 

Relevante informatie: