Ruim 30 jaar beleving organiseren

Professional Conference Organiser

Bijzondere programma's

Congres ouderenzorg

Of u nu een congres, symposium of studiedag op het gebied van ouderenzorg wilt bijwonen. Bij het Leids Congres Bureau bent u aan het juiste adres. U kunt denken aan de thema’s Ondervoeding bij Ouderen, LVB & Ouderschap en Kwetsbare Ouderen in het Ziekenhuis. Wilt u graag weten welke evenementen wij op de planning hebben staan? Bekijk in dat geval alvast de congresagenda, voor een helder overzicht voor de aankomende congressen en symposia.

Een congres of symposium over ouderenzorg: wat prefereert u?

Met diverse evenementen gepland in onze congresagenda, verspreid door heel Nederland, is er voor u ook vast en zeker binnenkort een interessant evenement gepland bij u in de buurt. Heeft u een congres op symposium over ouderenzorg in onze agenda gezien? En wilt u deze graag bijwonen? Wacht dan niet langer en schrijf uzelf online in.

Ben op de hoogte van het allerlaatste nieuws

Wist u dat u uzelf vandaag nog kunt inschrijven voor onze nieuwsbrief? Hiermee bent u 24/7 op de hoogte van het allerlaatste nieuws omtrent onze symposia, congressen en evenementen op het gebied van ouderenzorg. Voor vragen over een van onze evenementen, zoals een congres of symposium over de ouderenzorg, kunt u ons telefonisch bereiken. Wij staan u graag te woord.

Een congres, symposium of studiedag: schrijf uzelf vandaag nog in

Wilt u graag uw congres, symposium of studiedag op het gebied van ouderenzorg bijwonen? Dat horen we graag! Maar het is begrijpelijk dat u eerst meer informatie wenst te ontvangen. Contact neemt u op door te mailen naar [email protected] of u belt naar 071- 514 82 03.

 

Relevante informatie: