Ruim 30 jaar beleving organiseren

Professional Conference Organiser

Bijzondere programma's

Congres LVB

Een congres of symposium bijwonen op het gebied van LVB, ofwel Licht Verstandelijk Beperking, is mogelijk met de evenementen van het Leids Congres Bureau. Wij ontwikkelen onafhankelijke bijeenkomsten in eigen beheer. U kunt onderwerpen verwachten over maatschappelijk relevante zaken op het gebied van zorg en welzijn. Wilt u graag meer informatie over de inhoud van een bepaald congres of symposium op het gebied van LVB? Neem in dat geval gerust contact op.

Uw congres of symposium op het gebied van LVB

U schakelt ons in als u een congres of symposium op het gebied van onder andere LVB bij wilt wonen. Benieuwd naar de komende congressen en symposia die wij organiseren? Bekijk in dat geval alvast de congresagenda en zoek binnen een helder overzicht van de aankomende evenementen. En bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en het laatste nieuws? Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ben en blijf op de hoogte!

Optimale kennisuitwisseling komt tot stand

Wij bij het Leids Congres Bureau brengen tijdens onze bijeenkomsten optimale kennisuitwisseling tot stand. We verbinden sectoren, regio’s en functies met elkaar. Van LVB en Psychiatrie tot LVB en Verslaving tot aan LVB en Ouderschap tot aan LVB in de Jeugdstrafrechtketen. Woont u binnenkort een congres of symposium op het gebied van LVB bij, georganiseerd door het Leids Congres Bureau?

Bezoek een van onze congressen of symposia

Voordat u een congres of symposium bijwoont, wilt u natuurlijk eerst de nodige informatie opvragen. Dat begrijpen wij. U kunt deze informatie opvragen door een mail te sturen naar [email protected]. Belt u liever? Dan bereikt u ons telefonisch via 071- 514 82 03.

 

Relevante informatie: