Academie

Het Leids Congres Bureau organiseert in heel Nederland congressen en studiedagen over maatschappelijk relevante onderwerpen op het gebied van zorg en welzijn. Met deze bijeenkomsten verbinden we sectoren, regio’s en functies en ondersteunen we kennisuitwisseling. Deskundige en enthousiaste sprekers zorgen voor een toegankelijk programma boordevol praktische handvatten en actuele informatie waar u direct zelf mee aan de slag kunt. Zo helpen we professionals bij de overheid en in de zorg- en welzijnssector bij het delen van inzichten en ervaringen en het vergroten van hun kennis.

2 in 1: Academie en Professional Conference Organiser

Het Leids Congres Bureau doet twee dingen die heel veel met elkaar te maken hebben, maar toch ook weer heel verschillend zijn. Om te beginnen organiseren we in eigen beheer congressen en studiedagen door heel Nederland voor professionals bij de overheid en in de zorg- en welzijnssector. Boeiende programma’s over actuele onderwerpen onder leiding van enthousiaste sprekers die in het veld werkzaam zijn.

Daarnaast organiseren we ook congressen en bijeenkomsten voor anderen. Daar hebben we al meer dan 30 jaar ervaring mee. Van die ervaring kunt u gebruikmaken voor de organisatie van uw congres, seminar of symposium: als PCO (professional conference organiser) maken we van ieder congres, nationaal of internationaal, een succes.