overlay image

VELON Congres 2018 'Cross-overs in werk en opleiding van leraren' *

12 maart 2018 - 13 maart 2018

VELON CONGRES 2018
'CROSS-OVERS IN WERK EN OPLEIDING VAN LERAREN'

12 & 13 maart 2018 - Roermond

Op 12 en 13 maart 2018 komen zo’n 500 lerarenopleiders uit Nederland en Vlaanderen samen aan de oevers van de mooie Maasstad Roermond. Het thema Cross-overs in werk en opleiding van leraren staat dan centraal in keynotes, workshops, symposia, posters en round tables.

Het congres wordt georganiseerd door de partners van de Educatieve Agenda Limburg (EAL), waaronder De Nieuwste Pabo, Fontys Lerarenopleiding Sittard, de Open Universiteit, de Universiteit Maastricht. Het samenwerkingsverband EAL is een aantal jaren in het leven geroepen om kwaliteit van het onderwijs in Limburg verder uit te bouwen en de aansluiting op de arbeidsmarkt te verbeteren. De partners van de EAL zullen u gastvrij ontvangen in TheaterHotel De Oranjerie. De congrescommissie bestaat uit: Paul Hennissen (Nieuwste Pabo Sittard), Frank Crasborn (Fontys Lerarenopleidingen Sittard), Arnoud Evers, Welten Instituut (Open Universiteit) en Trudy Schils (Universiteit Maastricht).

Het online registratieformulier voor deelname aan het congres is geopend! KLIK HIER voor meer informatie en registratie.

Voor vragen kunt u contact opnemen per e-mail: velon2018@leidscongresbureau.nl