overlay image

(Problematisch) Alcoholgebruik bij Ouderen

31 oktober 2017 download Download brochure
Kosten*
Middagsymposium '(Problematisch) Alcoholgebruik bij Ouderen': € 235,00 p.p.
Landelijke studiedag 'Ouderen & Psychiatrie': € 340,00 p.p.

Kortingen*
Combinatiekorting
Bij deelname aan beide bijeenkomsten bieden wij een korting van € 50,00 op de totale prijs. Deze korting is alleen van toepassing als dezelfde persoon aan zowel de studiedag als het middagsymposium deelneemt. Indien u gebruik wilt maken van de combikorting, kunt u zich aanmelden via deze e-mail.
Collegakorting
Indien u gelijktijdig een collega aanmeldt, krijgt deze tweede (en elke volgende) persoon een extra korting van € 25,00 op de totale inschrijfkosten.
Groepskorting
Wilt u met 5 personen of meer van dezelfde organisatie komen, maak de aanmelding dan in orde via deze e-mail.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via het online registratieformulier. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u de bevestiging per e-mail.
Houdt u er rekening mee dat de factuur voor aanvang van de bijeenkomst betaald moet zijn, anders kunnen wij uw deelname niet garanderen. Inschrijving verplicht tot betaling, zie ook de annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden*
Annuleren kan uitsluitend schriftelijk. Tot twee weken voor de studiedag brengen wij €50,00 administratiekosten per deelnemer in rekening. Als u binnen twee weken annuleert, rekenen wij het volledige bedrag. Bij verhindering is uw plaatsvervanger uiteraard van harte welkom. Op al onze bijeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW